100% europæisk hår – Splendid hairextensions

Tape-on – 100% europæisk hår – Splendid hairextensions
ENDELIG! Efter lang tids intensiv søgning og afprøvning,
har vi endelig fundet en Tape-on hair extension vi kan stå absolut inde for.
Som de eneste, kan vi tilbyde tape-on af 100% europæisk hår.

Splendid Tapeon består af hår lagt i en micro tynd ‘kunstig hud’. påsætningerne er helt flade og lægger sig helt ind til huden, derfor kan det knapt føles i håret efter påsætningen, da der heller ikke er nogen former for syninger. Metoden er ligesom flettemetoden rigtig god til dig med fint/tyndt hår, da banerne ligger helt tæt på hovedbunden og er nærmest usynlige. 
100% europæisk hår. Se mere på SplendidHair.Dk

Som de eneste i Danmark, kan vi tilbyde tape-on hairextensions af 100% europæisk hår. Tape-on i denne kvalitet er ikke tidligere set i Danmark. Påsætningen er modstanddygtig over for både varme og fugt, og er endvidere
allergivenlig.
 
Fordele ➤
Håret er lige tykt fra bund til spids
Finere i strukturen og dermed meget bedre at integrere i et skandinavisk hår
Ikke bleget for at fjerne skællaget, som indisk og kinesisk hår
Langt billigere end konkurrerende brands
Blødere i fæstningerne og lettere at tage af og skifte med ny tape
Tape skåret i nøjagtige stykker, der bare skal påsættes
Håret fælder ikke
Håret kan genbruges mange gange
Tapen er allergivenlig
Tapen kan tåle både fugt og varme 

Aldrig på kompromis med kvaliteten
Jeg tager med jævne mellemrum til vores fabrik i Østeuropa for at kontrollere hele processen fra udvælgelse af håret over den efterfølgende farvning til den endelige bearbejdning. Kun derved kan jeg sikre mig, at det er førsteklasses hår, der kommer igennem nåleøjet og bliver solgt som Splendid Hair. Håret skal leve op til min standard såvel som til jeres og jeres kunders forventninger. – Charlotte Elsted.