VELKOMMEN

HOW by Charlotte Elsted har nu tre saloner. På Frederiksberg råder vi over mere end 300 m2 smukke, lyse lokaler opdelt i barbershop, frisørsalon og specialesalon for parykker og hårextensions. I Roskilde ligger salonen i den gamle middelalderby lige ved Domkirken. Også her har vi både almindelig frisørsalon og specialesalon for parykker, toupé og hårextensions.

Vi arbejder altid målrettet på at opfylde dine drømme om et smukt og lækkert hår – Velkommen til HOW.

PÅ FORKANT MED TRENDEN

Alle vore medarbejdere er jævnligt på kurser, således at vi altid kan tilbyde dig den allerbedste og mest tidsvarende klip og styling. Vi rejser jævnligt og deltager på messer og kurser i Asien, USA og Europa for at være på forkant med udviklingen, og vi kommer hjem med fantastiske nyheder og idéer. Alle kunder tilbydes en total styling, når de kommer hos HOW.

KONTAKT OS

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.
En konsultation er altid gratis og uforpligtende.
Ring på tlf: 35 36 35 62 eller skriv en mail til os.

Om os

HOW BY CHARLOTTE ELSTED

KLIP OG STYLING
Hos HOW er vi specialister i styling – vi klipper, farver og styler, så dit hår harmonerer med dit ansigt og dine naturlige farver. Det er vigtigt at være bevidst om dit hårs muligheder, og hos os kan vi altid hjælpe med gode råd. Vores frisører er på kursus med jævne mellemrum og følger med i alle de nye trends og teknikker.

VI SNYDER DIG GERNE LÆKKER
Alle vores frisører arbejder med hairexstensions. Ved at tilvælge lidt snydehår kan vi skabe alle de frisurer, som du normalt skal vente længe på at få. Asymmetri og flotte lange pagefronter tager kun nogle få minutter at påsætte. Håret kan genbruges og opbevares til næste gang, du ønsker at bruge lidt snyd.

BOOK ONLINE
Benyt vores online booking og bestil din næste tid hurtigt og nemt ved at klikke på knappen nedenfor.