Hår er ikke bare hår!

Hår er ikke bare hår!
HOW by Charlotte Elsted arbejder med hår i mange afskygninger og kvaliteter: Extensions, parykker, toupéer, toppe, hårbørster og keratin – alle lavet af naturhår. Human Hair er det absolut bedste, man kan få indenfor extensions – for hår er ikke bare hår.

LÆS HELE ARTIKLEN FRA HAIR MAGAZINE HER ➤
HOW by Charlotte Elsted arbejder med hår i mange afskygninger og kvaliteter: Extensions, parykker, toupéer, toppe, hårbørster og keratin – alle lavet af naturhår. Human Hair er det absolut bedste, man kan få indenfor extensions – for hår er ikke bare hår.

”Hos HOW har vi specialiseret os i at finde frem til de bedste hårkvaliteter – og det har været lidt af en rejse. Inden for parykker er der sket utroligt meget: forarbejdningen er blevet mere specialiseret og transparent, fiberhåret er blevet blødere og kan tilmed tåle varme. Ægtehåret har også undergået en tydelig forvandling. Da jeg overtog HOW i 2009, var ægtehår en mat og kedelig vare, der slet ikke matchede det smukke hårarbejde, som blev udrettet i salonerne i Danmark. I dag kan man reelt set slet ikke se forskel og håret kan styles igen og igen,” siger Charlotte Elsted.
I mange år har HOW – House of Waldorf været kendt som det sted, hvor man kunne finde det ypperste inden for parykker og extensions. House of Waldorf lå inde med agenturerne på de bedste brands og var altid først med det nye.

Se også: HOW – extensions i verdensklasse
Da Charlotte overtog virksomheden i 2009, var krisen lige sat ind. Extensions var ikke længere noget for de få, men blev efterspurgt over hele landet og solgt til spotpriser på nettet. Branchen oplevede, at hårkvaliteterne blev dårligere og dårligere i takt med, at efterspørgslen voksede eksplosivt på verdensplan. Priserne steg til det dobbelte. Derfor besluttede Charlotte at lave sit eget hår i eget brand.”Når man skal handle med leverandører i fjerne egne af verden, er det nødvendigt at mærke hårkvaliteten og se fabrikkerne med egne øjne. Vi har derfor været flere gange i Indien, Kina, USA, Tyskland og Østeuropa for at knytte tætte relationer til de personer og virksomheder, som fremstiller alle produkter i Splendid Hair serien”.

Hår er ikke bare hår!
I Indien donerer mange kvinder deres afklippede hestehaler til Buddhisttemplerne, som sælger dem videre til opkøbere på auktion. Halerne sælges efter kvalitet og længde og indtjeningen går til velgørenhed. Men 80% af det hår, der bruges til extensions rundt om i verden er børstehår, altså hår fra hårbørster. Håret samles i haler og skællaget fjernes ved kraftig afblegning. Non Remy hair (børstehår) behandles med en siliconebelægning, men det kan, forståeligt nok, ikke holde sig smukt og sundt i længere tid.

Man får, hvad man betaler for. Det gælder også hår, som sælges per kilo efter verdensmarkedsprisen.
I Kina produceres de bedste parykker og tape-on hår, men de har ikke det bedste hår. Det køber de i Indien, som samtidigt er eminente til at lave håndlavede trenser og keratin. Inderne kan til gengæld ikke lave parykker. På sin rejse gennem ”hårjunglen” har Charlotte langt om længe fundet en tredje mulighed – det europæiske hår. Hår som ikke kræver dyr og forurenende blegning, men tværtimod blender perfekt sammen med det lette, skandinaviske hår. Efter mange års søgen, har Charlotte nu fundet en fabrik i Østeuropa, hvor de kan fremstille lige netop den type tape-on, som lever op til Charlottes kvalitetskrav. “Nu kan jeg med stolthed tilbyde markedets bedste hårextensions til alle hårtyper og behov – endda til en rigtig god pris”, fortæller Charlotte Elsted.

Skriv eller ring til HOW, hvis du vil vide mere. 
Mail: charlotte@houseofwaldorf.dk
Telefon: 52 455 455 (hverdage kl. 9-12)