Mød teamet bag HOW By Charlotte Elsted

Hos HOW er vi specialister i styling – vi klipper, farver og styler så dit  hår harmonerer med dit ansigt og medfødte farver.

Charlotte
Ejer / Frisør / Stylist / Makeupartist / Parykekspert

Charlotte har mange års erfaring med makeup, hår og styling, hvilket gennemstrømmer hele salonen. “Sammen skaber vi god energi. Jeg vil nok sige, at den gode energi er den vigtigst ressource i mine saloner”

Jeanette
FRISØR / HAIR EXTENSIONSEKSPERT / FREDERIKSBERG

Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og laver de flotteste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal booke, hvis du skal have en unik håropsætning til et arrangement eller flotte hair extensions. Jeanette har gennem flere år specialiseret sig i hair extensions og er så dygtig, at hun underviser andre frisører i forskellige teknikker.

Matilte
FRISØR / FREDERIKSBERG

Selvom Mathilde er elev hos os, er hun absolut ikke nybegynder. Mathilde har netop færdiggjort sin uddannelse inden for herreklip og er desuden ferm med farver og påsætning af extensions. Hun er eminent til brynstyling og farvning af vipper, så du kan godt glæde dig til at blive betjent af Mathilde.

Ditte
FRISØR / FREDERIKSBERG

Ditte har hele 30 års erfaring i frisørfaget, og den personlige service er altid i højsædet. Ditte kan trylle med både saks, farver og makeup og har tidligere drevet egen salon i Jylland. Nu driver hun en lille salon på Christiansborg sideløbende med arbejdet hos HOW.

Linda_web
BARBER / FREDERIKSBERG / GOTHERSGADE

Linda er trods sit yndige ydre en del af teamet bag COPENHELL. Linda kommer fra Færøerne og er oprindelig uddannet kok. Nu svinger hun kniven i Mens Cutting Club på Amager. Ekstra info… Hvis du spørger hende om tatoveringer, er hun helt i sit es.

_Søren_2023 low
BARBER / FREDERIKSBERG / GOTHERSGADE

Søren er fiks med saksen og virkelig god til at give skægget kant og ansigtet personlighed. Med hans finurlige humor og skæve indfald er der garanteret god stemning hele salonen ledsaget af hyggelig snak og latter.

Camilia
BARBER / FREDERIKSBERG & GOTHERSGADE

Camilia er en dygtig frisør, der gennem en årrække har drevet Salon Knold og Tot i Hvidovre. Camilia vil gerne hellige sig barberfaget og glæder sig til at nørde med toupearbejdet.

Nanna
FRISØRELEV

Skønne Nanna er frisørelev i HOW, så det kan være Nanna, der tager telefonen når du ringer. Det er også Nanna, der farver dine bryn og vipper. Vi glæder os til at lære Nanna, alt hvad vi ved og kan.

Line_Glud
FRISØR / FREDERIKSBERG

Line er uddannet hos Capaldi og har senere været mange år hos Zenz. Line er dygtig, skøn og smilende, og du vil opleve en engageret frisør, der har styr på sine teknikker og som altid har en finger på modepulsen. Hvis en frisure bliver flottere med lidt extensionhår, er Line ikke bleg for at snyde sig til det helt rigtige resultat. Line er super skarp til krøllet hår, vilde farver og kreativ klip, men også de klassiske udfordrende dameklip. Line har også ansvar for at klippe og style vores mange damerkunder i paryksalonerne.

_Dimitrios
BARBER / FREDERIKSBERG & GOTHERSGADE

Dimitrios er fra Athen og fra en rigtig frisørfamilie. Vi er glade for at byde Dimitrios velkommen i vores team, hvor han med en selvfølgelighed svinger kniv og saks – han er bare grund-dygtig og meget sympatisk.

Cool barber
BARBER SØGES

Mens Cutting Club vokser. Derfor søger vi to dygtige barberer til vores fantastiske team. Du skal kunne dit kram, men vi lærer dig gerne barberingens kunst og andre gode tricks. Vigtigst er, at du har mod på at være med i opstarten af byens lækreste barbershop. Vi åbner dørene i de nye lokaler 18. august – tæt på Kongens Have. Du får dygtige kolleger, god løn og gode arbejdsvilkår. Send CV gerne med anbefalinger til: charlotte@menscuttingclub.dk