Toupéer er i dag en fantastisk løsning

Toupé er en løsning som har været brugt i flere hundrede år. Vi kender den fra film, hvor den blæser af den stakkels mand, der efterfølgende bliver til grin. Sådan er det ikke længere. I dag findes der tape, der kan holde op til 4 uger, toupéen kan sidde fast både nat og dag og kan også sidde på under sportsudøvelse.

Meget let i hverdagen

Fordelen ved toupéer er, at man selv kan servicere håret og selv styre hvornår den skal af og på. Rigtig mange mænd ser det som en fordel, at de kan tage håret af om natten eller ved sport. Andre kan godt lide, at de selv har kontrollen og selv står for pleje og påsætning.

Med en toupé-løsning regner vi med at du skal bruge 2 stykker hår per år. Løsningen er billigere end de løsninger, som er påsat med lim. Du skal regne med ca. 5.000.- pr hårstykke.

En toupéløsning kan i øvrigt benyttes af både mænd og kvinder. Håret kan påsættes med både klips, tape og lim og det er muligt at få speciallavet en toupé så den passer i form, længde og farve. En specialbestilling koster normalt ikke mere end en standardudgave, men leveringtiden på specialhår er 12 uger.

Kontakt os – vores gode råd er gratis

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Konsultation er altid gratis og uforpligtende.

Ring på tlf 3536 3562 eller skriv en mail til os.