CHARLOTTE ELSTED

Charlotte er ejer af HOW og er ansvarlig for paryk- og engrossalget. Charlotte har mange års erfaring med hår, makeup og styling hvilket gennemstrømmer hele salonen. Det er ikke nok at tænke hår – hår gør det ikke alene, men hvis vi medtænker farver, makeup og stil kan man virkelig underbygge og skabe en personlighed så alt kommer til sin ret” udtaler Charlotte. Hun fortsætter: “Jeg håber at du, når du går ud af døren i HOW føler dig ny, glad og forskønnet.”
Charlotte har telefontid man, tors, fre kl 12-13.
Ellers skriv til Charlotte: charlotte@hairbyhow.dk

JEANETTE

Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og hun laver de flotteste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal komme til når du skal have unik opsætning til bryllup eller de smukkeste hairextensions.

CHRISTOFFER

Skægtrimning, barbering og trendy herreklip er i højsædet. Det er den noble fremtoning og det ulastelige ydre der møder dig, når du kommer hos Christoffer. Intet overlades til tilfældighederne og du vil helt sikkert kunne få svar på alt hvad du vil vide om hår og skægpleje. Fodbold eller hundetræning vil også være et godt emne at debattere når du sidder i stolen J

DITTE

Ditte har hele 30 års erfaring i frisørfaget og den personlige service altid er i højsædet. Ditte kan trylle med både saks, farver og makeup og driver sideløbende med HOW også en lille salon på Christiansborg.

DIANA

Diana er en meget erfaren frisør, der selv har haft egen salon. Diana er kreativ og detaljeorienteret i sit arbejde og så er hun tilmed skøn at se på. Nu er vi så heldige at få hende lokket til Roskilde, men med hjemlig adresse i Stenløse, var hun nem at overtale. Diana har selv 2 børn, så der er ingen tvivl om at vores mange børnekunder, fortsat, vil få fantastisk service.

AISHA

Aisha har været i gang i 3 år og er snart færdig med sin læretid. Aisha er dygtig med saksen og hun er helt i sit es, når der er noget med flet og påsætning af hår.
Aisha bor her på Frederiksberg, hvor også hendes 2 børn går i skole. Glæd dig til at sætte dig i stolen. Lige nu giver vi 25% i rabat på alle farvebehandlinger og klipninger hos Aisha.

KARINA

Det er det store smil og glade fremtoning der vil møde dig når du kommer til Karina. Glæd dig til at sætte dig i stolen og lad dig inspirere i Karinas store erfaring og iderigdom. Vi er glad og stolte over at Karina har valgt at slutte sig til vores team.

SØREN

Søren er barber – han klipper som en drøm og er eminent til at give et skæg kant og et ansigt personlighed. Med Sørens finurlige humor og skæve indfald er der god stemningen i hele salonen.

CHRISTINA

Ny i Roskilde. Christina rykkede i sommers til HOW i Roskilde. Det er en rigtig roskildegenser vi får i teamet. Mange kunder kender hende fra gadebilledet, hvor hun, med sit tjekkede outfit, stråler om kap med solen. Store farvebehandlinger, lækker klip og masser af kreativitet – det er det, du vil møde, hvis du bestiller en behandling hos Christina.

Mathilte

MATHILDE

Selvom Mathilde er elev hos os er hun absolut ikke nybegynder. Mathilde har netop færdiggjort sin uddannelse indenfor herreklip. Hun kan farve hår og påsætte extensions og så er hun eminent til brynstyling og farver af vipper. Glæd dig til at blive betjent af Mathilde – hun er en af de elever, som bliver rigtig dygtig.

CECILIE

Velkommen til Cecilie som efter et par år i en salon på Godthåbsvej er kommet med  i vores HOW-team. Cecilie er ekstremt professionel i sin tilgang til sit fag og elsker at blive udfordret og skabe lækre farver og skarpe klipninger. Glæd dig.

Cecilie starter hos os på Frederiksberg den 4. februar, og vi lægger ud med et mega tilbud til de hurtige book tid til en lækker Balayage til kun 1600,-.
Book tid her 

ANDREAS

Andreas er tilbage hos os hver tirsdag. Andreas vil udelukkende servicere vores kunder med Contact Skins. Med sin solide viden om herreklip og nye trends samt sine personlige erfaringer med hårtab, vil Andreas være en kærkommen sparring for mange af vores herrekunder i HOW. Vi glæder os meget til det nye samarbejde.

HENRIETTE

Henriette er vores uundværlige solstråle, der sidder med
ansvaret for det daglige regnskab og hvad dertil kommer.
Henriette er i forretningen tirsdag og torsdag kl 9-12.

ANSØGNINGER
Kunne du også tænke dig at arbejde hos HOW og være med til at sætte standarden for parykker, extensions, toupéer og andre hårprodukter i Danmark, så send en ansøgning til charlotte@hairbyhow.dk