Hvem er vi – personale

CHARLOTTE ELSTED

Charlotte er ejer af HOW og er ansvarlig for paryk- og engrossalget. Charlotte har mange års erfaring med hår, makeup og styling hvilket gennemstrømmer hele salonen. Det er ikke nok at tænke hår – hår gør det ikke alene, men hvis vi medtænker farver, makeup og stil kan man virkelig underbygge og skabe en personlighed så alt kommer til sin ret” udtaler Charlotte. Hun fortsætter: “Jeg håber at du, når du går ud af døren i HOW føler dig ny, glad og forskønnet.”

Ring 52 455 455 i Charlottes telefontid mandag til torsdag kl 9-11.
Ellers skriv til Charlotte: charlotte@hairbyhow.dk

JEANETTE

Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og hun laver de flotteste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal komme til når du skal have unik opsætning til bryllup eller de smukkeste hairextensions.

DITTE

Ditte har hele 30 års erfaring i frisørfaget og den personlige service altid er i højsædet. Ditte kan trylle med både saks, farver og makeup og driver sideløbende med HOW også en lille salon på Christiansborg.

SØREN

Søren er barber – han klipper som en drøm og er eminent til at give et skæg kant og et ansigt personlighed. Med Sørens finurlige humor og skæve indfald er der god stemningen i hele salonen.

Mathilte

MATHILDE

Mathilde er dygtig med sin saks og hun er vores ubetingede nørd når det gælder avancerede farver og skønne balayagebehandlinger. Mathilde kan endvidere lave alt indenfor extensions og toupe. Du kan godt glæde dig til at blive betjent af Mathilde.

Lisa

LISA

Lisa har fingeren på pulsen og med saksen i sin hånd sørger hun for, at du får et lækkert, moderne look. Lisa kan alt med sine hænder. Påsætning af toppe og extensions, superfine tynde striber, lækker herreklip og ContactSkin. Sæt dig godt tilrette og nye Lisas professionalisme – hun er ganske enkelt en fornøjelse.

Linda

LINDA

Linda er trods sit yndige ydre en del af teamet bag COPENHELL. Linda kommer fra Færøerne og er oprindelig uddannet kok. Nu svinger hun kniven i Mens Cutting Club på Amager. Ekstra info… Hvis du spørger hende om tatoveringer, er hun helt i sit es.

DAVID

David er ærke fransk og fra byerne by – Paris. Han har arbejdet for de store modehuse, men vi har fået ham overtalt til at være Barber hos Mens Cutting Club. Her vil han fremover have ansvaret for vores nye luksusunivers af klip, barbering, lækre herregaver og produkter Læg dig trygt i stolen og lad David vejlede dig i skægpleje og frisurevalg. Den mand ved noget om mode!  Vi åbner d. 17. september i Amager Centerets nye shoppingafdeling på 1. sal. Vel mødt til et brag af en åbning. Hold godt øje med vores Instagram.

David Samuel

DAVID SAMUEL

David er fra England og har de sidste 6 år arbejdet i Old English barber shop i indre by. Nu er David kommet til Mens Cutting Club og I vil kunne booke ham på både Frederiksberg og Amager. Kom ind og nyd hans syngende london-accent og få en excellent oplevelse.

Charlie

CHARLIE

Vi er så glade over at have Charlie i vores team. Charlie/Charlotte har tidligere arbejdet sammen med både Cecilie og Mathilde på Godthåbsvej, så nu er alle samlet i Team HOW.

Charlie har arbejdet med alle facetter af frisørfaget og mestrer sine farveteknikker til perfektion. Også herrehår, extensions og makeup ligger hendes hjerte nært. I den kommende tid skal jeg lære Charlie alt hvad jeg ved om parykker, således at hun kan udfylde en plads i vores parykafdelinger på Frederiksberg og i Roskilde. Charlotte kan bookes under navnet Charlie.

HENRIETTE

Henriette er vores uundværlige solstråle, der sidder med
ansvaret for det daglige regnskab og hvad dertil kommer.
Henriette er i forretningen mandag og torsdag kl 9-12.

ANSØGNINGER
Kunne du også tænke dig at arbejde hos HOW og være med til at sætte standarden for parykker, extensions, toupéer og andre hårprodukter i Danmark, så send en ansøgning til charlotte@hairbyhow.dk