CHARLOTTE ELSTED

Charlotte er ejer af HOW og er ansvarlig for paryk- og engrossalget. Charlotte har mange års erfaring med hår, makeup og styling hvilket gennemstrømmer hele salonen. Det er ikke nok at tænke hår – hår gør det ikke alene, men hvis vi medtænker farver, makeup og stil kan man virkelig underbygge og skabe en personlighed så alt kommer til sin ret” udtaler Charlotte. Hun fortsætter: “Jeg håber at du, når du går ud af døren i HOW føler dig ny, glad og forskønnet.”
Charlotte har telefontid man, tors, fre kl 12-13.
Ellers skriv til Charlotte: charlotte@hairbyhow.dk

JEANETTE

Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og hun laver de flotteste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal komme til når du skal have unik opsætning til bryllup eller de smukkeste hairextensions.

DITTE

Ditte har hele 30 års erfaring i frisørfaget og den personlige service altid er i højsædet. Ditte kan trylle med både saks, farver og makeup og driver sideløbende med HOW også en lille salon på Christiansborg.

DIANA

Diana er en meget erfaren frisør, der selv har haft egen salon. Diana er kreativ og detaljeorienteret i sit arbejde og så er hun tilmed skøn at se på. Nu er vi så heldige at få hende lokket til Roskilde, men med hjemlig adresse i Stenløse, var hun nem at overtale. Diana har selv 2 børn, så der er ingen tvivl om at vores mange børnekunder, fortsat, vil få fantastisk service.

AISHA

Aisha har været i gang i 3 år og er snart færdig med sin læretid. Aisha er dygtig med saksen og hun er helt i sit es, når der er noget med flet og påsætning af hår.
Aisha bor her på Frederiksberg, hvor også hendes 2 børn går i skole. Glæd dig til at sætte dig i stolen. Lige nu giver vi 25% i rabat på alle farvebehandlinger og klipninger hos Aisha.

SØREN

Søren er barber – han klipper som en drøm og er eminent til at give et skæg kant og et ansigt personlighed. Med Sørens finurlige humor og skæve indfald er der god stemningen i hele salonen.

CHRISTINA

Christina rykkede i sommers til HOW i Roskilde. Det er en rigtig roskildegenser vi får i teamet. Mange kunder kender hende fra gadebilledet, hvor hun, med sit tjekkede outfit, stråler om kap med solen. Store farvebehandlinger, lækker klip og masser af kreativitet – det er det, du vil møde, hvis du bestiller en behandling hos Christina.

Mathilte

MATHILDE

Selvom Mathilde er elev hos os er hun absolut ikke nybegynder. Mathilde har netop færdiggjort sin uddannelse indenfor herreklip. Hun kan farve hår og påsætte extensions og så er hun eminent til brynstyling og farver af vipper. Glæd dig til at blive betjent af Mathilde – hun er en af de elever, som bliver rigtig dygtig.

CECILIE

Cecilie er efter et par år i en salon på Godthåbsvej kommet med i vores HOW-team. Cecilie er ekstremt professionel i sin tilgang til sit fag og elsker at blive udfordret og skabe lækre farver og skarpe klipninger.

HENRIETTE

Henriette er vores uundværlige solstråle, der sidder med
ansvaret for det daglige regnskab og hvad dertil kommer.
Henriette er i forretningen mandag og torsdag kl 9-12.

ANSØGNINGER
Kunne du også tænke dig at arbejde hos HOW og være med til at sætte standarden for parykker, extensions, toupéer og andre hårprodukter i Danmark, så send en ansøgning til charlotte@hairbyhow.dk