How Mad Mere

NU SKAL DU HØRE…

Gennem de seneste 10 år har jeg videreudviklet på det koncept, som jeg overtog fra Finn Waldorf. Jeg har nu 3 saloner, hvor der stadig er fokus på det bedste udi hår. Den store salon på Dalgas Boulevard
åbnede jeg i 2011, vores Barbershop “Mens Cutting Club” åbnede for 3 år siden og salonen i Roskilde åbnede jeg i marts 2016.

House of Waldorf har gennem mange år haft grossistforretning, hvor extensions og parykker er importeret og videresolgt til frisører i hele Danmark. I år er jeg gået endnu videre og vi har nu fået produceret vores helt egen hårlinje “Splendid hair“. Det er fortsat min mission, at vi skal kunne levere det aller bedste, når det gælder hår.

Vi klipper og farver, barberer skæg og påsætter lækkert hår på både kvinder og mænd. Jeg kan godt love at jeg har samlet de bedste frisører som tænkes kan. Mit team består af 10 dygtige, lydhøre, dejlige mennesker, der altid står klar med smil og god energi.

Jeg vil nok sige at den gode energi er den vigtigst ressource i min virksomhed. Den vil vi meget gerne dele ud af. Følg med i hvad vi laver på vores hjemmesider og på onlineshoppen. Vi glæder os til at dele det hele med jer.